AKTUELNO

Zahuktava se!

U toku je podela budžeta ovonedeljnog vođe, Milene Kačavende. Nemanja Gačić sledeći je bio na redu.

Nemanja, super se družimo, biće nam odnos top do kraja. Mislim da si vredan i dobar otac, nasmejan i vedar - rekla je Kačavenda.
Što se vas dvoje tiče, mali budžet. Neću da se svađam, držim vam fige. Kako vreme odmiče, definitivno nisam promenila mišljenje o Mioni. Mislim da je neke stvari trebalo da sečeš na vreme. Nisi i dalje zauzela neki zaštitnički stav za svoj odnos. Deluje mi da braniš Stanislava, a ne Ša. Ne verujem ti ništa, odgovara ti da budeš tema - nastavoča

Foto: TV Pink Printscreen

Možete da mi namećete da ga branim, zabole me d*pe - rekla je Miona.
Čula sam te šta si mu govorila. Sasula si mu salvu uvreda, rekao je i sam. Ne mogu da te razumem, možda ja nisam u pravu. Opet si ustala da kažeš neštp za Stanislava - rekla je Milena.

Foto: TV Pink Printscreen

Sram te bilo, ništa ti nisam rekao. Nek mi umre porodica, ako sam te vređao ispod pokrivača. Zakuni se da te vređam, ovo je takva laž. Nikad je ne vređam - dodao je Ša.
Anđela, 2.000. Puno puta sam ti rekla šta mislim o tebi, ništa lepo. Smatram da ti treba pomoć i da su tvoji roditelji napravili neki propust. Oblatila si ih najstrašnije. Velikim delom igraš igru sa Bojanom. Nikad nisam videla tako nešto u životu. Bojana ima podršku, ti nemaš - rekla je kuma.
Imaju pravo, nisam držala svoj stav. I da sam ispala, zabole me k*rac, ne bih ni mogla da gledam ove ljude - rekla je Anđela.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu. 

Autor: I.S.