AKTUELNO

Definitivno nema pomirenja!

U toku je emisija ''Pitanja novinara'', a voditeljka je Ana Radulović. Večeras je ugostila novinara Darka Tanasijevića ispred Pink.rs portala, Jocu Novinara ispred RED portala, kao i pripadnike Sedme sile. Sledeće pitanje dobila je Milena Kačavenda.

Da prokomentarišemo njegov odnos prema svemu ovome - rekao je Darko.
Ovo je komično, bilo bi i tragično - rekla je Kačavenda.
Šta ti je ovde najveći blam - pitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Sad se utanjio, a do juče nam j*bo majku. Video da je Sita došla, izlaganje mu je kriminal. Ajde da kažeš čovek u šoku, ali što gledamo je bez mozga. Smatram da je ovo klasičan rijaliti. Fuj, ovo nisam videla nikad za svojih 48 godina, ovakvog smrada. Postavio se kao isposnik. Maji verujem, verujem i Aneli - rekla je Kačavenda.
Šta se to desilo u Janjuševom i tvom odnosu - pitao je Darko.
Kaže izdala si me, ja pitam za šta, ali nema odgovora. Otkad je stigao pozitivan test, nismo mnogo razgovarali. Rekao mi je da mora da objasni ženi, pa posle je rekao da mu je samo bitna Kruna. Rekao mi je da sam ološ. Žena je u specijalnoj situaciji i od dana te trudnoće, on je samo vređa i uči je tri tačke. Međutim, ona nije glupa, kao što je on mislio - rekla je kuma.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako komentarišeš što te Janjuš optužio da si imala s*ks sa Samirom - rekao je Darko.
Počeo je da priča gluposti. Došli smo do toga da sam htela i da mu p*šim. Njegov trenutni problem je njegova partnerka, a ne ja. Definitivno je rijaliti igrač, sj*bao se kao kanta. Ne znam kako ga nije sramota. Kaže izdala si me, a ja sam samo stala na stranu žene. Uvek sam birala reči za njega. Želim mu da prvi leti odavde - rekla je Kačavenda.
Rekao je za tebe da si Đedovićev poltron i da bi te pljunuo. da je na Samirovom mestu - rekao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Niko nema za šta da se hvata, nego za Samira. Rekla sam mu mogao je bar da nauči manire i kako da se ponaša. Meni Samir nije emotivni partner, ježila sam se njega, a Aneli je njemu druga najveća ljubav, kako kaže. Ako pušim Đedoviću, onda pucam na visoko - rekla je ona.
Oni su meni jasni, ljudi su se toliko natovarili na mene i pričaju laži. Nikad nisam rekao da ne može da stane na drugu stranu, ali stala je na Anelinu stranu, samo kako bi bila u kadru. Ne mogu reći da sam pojeo g*vno - rekao je Marko.
Pokazao si se, prevarantu. Bićeš 19. mesto, evo ti sad k*rac da izbiješ oči - rekla je kuma.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovaj folirant pokušava da se svima dokaže. Nije mi uopšte žao što sam se posvađao s njom - rekao je Janjuš.
Smeje ti se narod, šljamu - dobacila je Milena.
Žena kaže da ja igram rijaliti, znači da sve ovo foliram za prvo mesto i to mi je kao propalo - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu.

Autor: Iva Stanković