AKTUELNO

Detaljno!

Darkov naredni sagovornik u Šiša Baru je Nenad Macanović Bebica. On je prokomentarisao sukob Stanislava i Ša, smatra da je njegov odnos sa Teodorom nikad sigurniji i da će njihova veza uspeti napolju.

Foto: TV Pink Printscreen

Bebice, izbila je frka Ša i Stanislava, šta se desilo? -pitao je Darko.
Ja sam stajao između, čim sam video da je došao znao sam da će biti cirkus, borci uvek tako reaguju. Ja mislim da Stanislav ima neke emocije prema Mioni, on je baš sad reagovao, jer je i Ša primetio nešto kod nje pa nije mogao više da ćuti, ja opet gledam uvek Mioninu reakciju i generalno mislim da nije sve preboleo, nije ništa postigao ni sa Majom i mislim da nije čist sa njom. Mislim da on želi sa njom razgovor jer nije sve rasčišćeno kao što se misli, on je sad video da je kraj i mislim da mu je krivo jer želi da sazna zbog čega je sve tako kao što se pričalo -rekao je Bebica.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li će kraj Elite biti kraj i za tebe i Teodoru? -pitao je Darko.
neće definitivno, posvađali smo se zbog njenog pms-a. kad to prođe sve je okje, bićemo napolju sigurno, jako smo se obradovali zbog izbacivanja sinoć i jedva čekamo da se sve završi da uživamo napolju -rekao je Bebica.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: Nemanja Šolaja