AKTUELNO

Detaljno mišljenje!

U toku je emisija 'Pitanja novinara'. Voditelj u studiju je Ana Radulović. Sedma sila je spremna da svojim intrigantnim pitanjima žestoko izrešeta ukućane. Miljana Kulić prokomentarisala je odnos Mione i Ša, kao i nastojeću svadbu.

Foto: TV Pink Printscreen

Miljana, emisija je bila jako zabavna, pokidala si. Mnogi kažu da si od početka bila u poravu za Mionu i Stanislava? -pitao je Darko.

Ja nisam majmun da se držim jednog mišljenja, ja moram kao voditelj da se držim neke etike. Mislim da je Ša najveći predmet sprdnje, niko ne vidi ljubav sa strane Mione prema njemu, to je sebično od nje i apsolutno ni lj od ljubavi nema. Vidimo i sami koliko se vređaju da je prevazišlo sve granice. Ona i dalje voli Stanislava, taj razgovor bi promenio sve, tako da i ja da sam gledaoc i ja bih volela da vidim svadbu između njih dvoje i da se pogledaju u oči. Ako nema emocija ne znam zašto imaju problem da popričaju, ako budu tri dana u hotelu i ako se ne udostoje da porazgovaraju shvatićemo da ima emocija. Prošlo je mnogo vremena i ne znam u čemu je problem da se taj razgovor dogodi -rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ta priča o razgovoru je samo priča o rijalitiju, šta ima da priča ako ne želi da se pomiri sa njim -rekao je Ša.

I njemu bi bilo lakše da se održi razgovor jer bi njemu bilo jasno na čemu je. Tako da ne razumem čemu zabrana razgovoru, zašto želiš da živiš u ubeđenju da te neko voli da ne bi ostao sam. Ona je sa njim samo da ne bi ispala najgora, smatram da joj se zgadio u svakom smislu, vidimo nezadovoljstvo sa obe strane -dodala je Miljana.

Žana, ti i Ša često imate sukobe mišljenja? -pitao je Darko.

Pokušavam da mu objasnim, meni je sasvim normalno što njeni kače roditelje, svaki roditelj bi na konto cele situacije imati reakcije kakve imaju. On svojim ponašanjem potencira se*s a mogao je na mudar način da skrene pažnju sa toga. Mislim da sve što bi rekao Stanislav da bi ga podržali jer u njemu vide spasitelja -rekla je Žana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: Nemanja Šolaja