AKTUELNO

Puno mu je pomogao!

U toku je emisija 'Narod pita' voditeljka Ivana Šopić ove noći ugostila je Ivana Marinkovića i Uroša Rajačića. Uroš je dao svoj sud o odnosu Anđela Rankovića i Anite Tomić, ali je i ovog puta iskoristio priliku da pohvali Anđela.

Foto: TV Pink Printscreen

Uroše učinio si jedno dobro delo, prihvatio si osobu koja je bila šest godina u jedom paklu. Ovog sam čoveka gledao u prošloj sezoni i video sam ko je i šta je. Čuo sam mnoge stvari o njemu, to je čovek koji se bori za kuče, a ne za svoju decu. Uroše želim ti sve najbolje, mnogo sreće, pomozi Jeleni dok možeš. Ovo nebitno stvorenje, o njemu neću da diskutujem. On priča pola sata o keru, a ne spominje svoju decu. Doviđenja, voditeljko svaka vam čast - rekao je Đile,

Ivane hajde malo da prokomentarišemo Anitu i Anđela - rekla je Ivana.

Foto: TV Pink Printscreen

-Nisam promenio mišljenje, ne vidim nikakvu perspektivu u toj priči. Ne čujem ni od njih da imaju ozbiljne planove, sve mi je to bilo onako kao što je bilo u Eliti. I dalje sam na Matorinoj strani, mislim da je ispala džek. Spasila se i ona jedne bede u životu. Verujem da će ovo da traje kod Anite i Anđela dok ima love - rekao je Ivan.

-Anđelo i ja smo imali neke situacije zbog Anite, ali nisu to nikakve svađe. Ja sam pokušao da Anđelu objasnim da samim tim što ne zauzimam neku stranu kada je u pitanju svađa njega i Janjuša. Imali smo međusobno poštovanje, dosta mi je pomogao kada sam ušao. Mislim da je Anđelo dobar momak stvarno, imao je dosta normalnih stvari da mi kaže. Retki su ljudi sa kojima sam mogao da pričam o životu, a ne o rijlaitiju - rekao je Uroš.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.P