AKTUELNO

Voditeljka Sanja Marinković u novom izdanju emisije "Magazin In" ugostila je trenera za lični rast i razvoj Sinišu Ubovića, pevačice Nadu Obrić, Snežanu Babić Sneki, Sandru Afriku i pevača Emira Đulovića.

Sanja Marinković, autorka i voditeljka emisije "Magazin In" s gostima je porazgovarala na temu nesigurnosti u današnjem svetu, te je tom prilikom zanimalo da li su neki od gostiju i kada u svom životu bili nesigurni.

- Da li ste i kada bili nesigurni u ljubavi, u životu... - pitala je Sanja.

- Ne, ako sam želela da promenim neke sitnice, uradila sam to zbog sebe. Jesam bila u ljubavi nesigurna, pomalo, slagala bih kad bih rekla ne. Ko nije? - rekla je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

- Emire, da li je to što kriješ devojku, odraz nesigurnosti - pitala je voditeljka.

- Odraz nesigurnosti?! Ja nekako želim da razdvojim privatni i javni život, tako sam odlučio i mislim da je to najbolja opcija. Želim da imam privatni život za sebe - rekao je Emir.

- Ja nikada nisam bila nesigurna, znala sam sve što mi muževi rade. Nisam bila ja nezadovoljna, nego sam znala da je on nezadovoljan i da je on prolupao i čekao ga je otvoren kofer i kad sam zatvorila rajfešlus, ja završila s njim - rekla je Nada.

Foto: TV Pink Printscreen

- Čak i kad sam bila nesigurna, ja sam toliko delovala sigurno da se graničilo sa dozom ludila - rekla je Sneki.

Autor: Nikola Žugić