AKTUELNO

Haos!

Voditeljka Ivana Šopić najavila je učesnicima "Elite" naredni video snimak na kom su imali priliku da vide kako Milena Kačavenda pljuje "na sva usta" Anitu Stanojlović, Mionu Jovanović, Nenada Aleksića Ša i Anđela Rankovića.

Ja imam poštoanje prema starijim osobama, ja stariju gospođu neću vređati. Ja nisam ljubomorisala na Žanu, ja sam zamerila što nije rekao da sam ja u pravu, ne mogu da ljubomorišem na žene koje mogu majke da mi budu - rekla je Anita,

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam dobijala i lepe komentare...Ja se ne pronalazim u tim ku**ama, ona je najavila da će pljuvati i vređati - rekla je Miona.
Ne zanima me šta tri babe i dve žabe kažu. Ni sa kim nisam spustio loptu da ti ne bi poslala Mionu i Stanislava u izolaciju. Ja nikada nisam spuštao loptu, ona je samoinicijatvino prišla i rekla bi da nikada ne bi poslala Mionu i Stanislava u izolaciju. Sami se ljudi odaju kakvi su, kad-tad - rekao je Ša.
Ništa novo nisam rekla. Ovo je klip dan nakon moje rasprave sa Anđelom. Ono što sam ja komentarisala je na Matorino izlaganje, pošto mi se go**a jedu kada ona izlaže. Anitina izlaganja su mi vrlo iritantna - rekla je Kačavenda.

Foto: TV Pink Printscreen

Bolje bi bilo da si ti naučila nju od 20 godina (Anita), nju (Miona) od 24 godine, nego da ovako komentarišeš - rekao je Anđelo.
Oni čekaju već pet meseci da ja padnem - rekla je Anita.
Nisam tvrdila, stani. Je l' može da se pita neko, da se meni dostavi diktafon da mogu ja da citiram njihova izlaganja?! - rekla je Milena.

Foto: TV Pink Printscreen

Istina je da si rekla da od kako si se vratila, da ćeš da napu**vaš sve - rekao je Anđelo.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N. Ž.